Om Idland Consulting AS

Om Idland Consulting AS

Et av landets ledende firma innen landbaserte gassinstallasjoner.

FlameALT INNEN GASS

Idland Consulting AS er en seriøs aktør i det norske nedstrøms gassmarkedet. Vi tilbyr våre kunder fleksible løsninger til konkuransedyktige priser. Vi tilbyr våre konsultasjonstjenester til både private og bedrifter. Vår styrke ligger i vår fleksibilitet og det at kunden alltid står i fokus! Vi er små men nasjonale. Våre kunder befinner seg over hele landet.

Trygt – Sikkert – Fleksibelt

Dette har vært de tre grunnpilarene hos oss, siden firmaet ble grunnlagt i 2004. Trygghet for at vi alltid gjør vårt ytterste for å finne gode og effektive løsninger. Sikkert i form av at vi alltid setter sikkerheten først, både for våre kunder og ansatte. Fleksibilitet gjør oss konkurransedyktige. Vi har ingen ambisjoner om å vokse oss store. Vår styrke ligger nettopp i at vi er små. Dette gjør at vi er fleksible, kundefokusert og løsningsorienterte.

Alt innen landbasert gass

Vi tilbyr et bredt spekter av tjenester innenfor gass. Alt fra prosjektering av små og store anlegg, til risikoanalyser. Vi har også en egen avdeling for service og vedlikehold. Vårt servicepersonell er selvfølgelig sertifisert av Teknologisk Institutt som Gassteknikere.

For kunder med eldre anlegg hvor dokumentasjon mangler, kan vi bygge opp ny dokumentasjon for anlegget.

Kontroll av gassinstallasjoner

Vi er et av landets ledende firmaer innen kontroll av landbaserte gassanlegg. Vi gjennomgår installasjonen sammen med kunde i prosjekteringsfasen for å kunne verfisere eventuelle faremoment i en tidlig fase. Vi kan videre følge opp anlegget i byggefase frem til ferdigstillelse.

 

Vi er landsdekkende på kontroller og godkjent som uavhengig inspektør for Teknisk Kontrollorgan / Akkreditert Inspeksjonsorgan iht ny forskrift.