Service gass Bolig & Industri

Service gass Bolig & Industri

Service og ettersyn på alle typer gassinstallasjoner.

Service Industri_1Service, kontroll og ettersyn

Vår serviceavdeling utfører service og ettersyn på de fleste gassinstallasjoner

Gasspeiser

Gasspeiser brukse både til oppvarming og kos. Det er veldig praktisk å kunne tenne peisen med fjernkontrollen for så å bare la den brenne når du er til stede. Skal du ut å handle  eller på jobb, er det bare å slukke peisen igjen. Peisene kan fås med «vedkubber» hvit eller sort stein. Vi utfører service og ettersyn på de fleste peiser som eksempelvis ORTAL, Heat`nGlo og DRU. Vi har en rekke reservedeler til de fleste peistyper på lager.

peis4

Gasskjeler

Gasskjeler brukes både i bolig og industri. Brukes

primært til oppvarming av varmtvann og vannbåren varme. Vi har lang erfaring på kjeler av merket Vaillant og Viessmann. Vi ligger inne med en del reservedeler til Viessmann, noe som i mange tilfeller minsker reparasjonstiden på utstyret.

Strålevarme

Strålevarme fåes i både rød og sort Infra. Infrarød strålevarme gjør det mulig å varme et objekt uten å varme opp all luften rundt, noe som gjør at nettopp tradisjonelle byggvarmere mister mye av sin effektivitet. Varmen fra en infrarød varmer fungerer akkurat som varme fra sollyset. Den varmer ikke bare overflaten på et objekt, men varmer også inn i objektet. Objektet vil så avgi varme til omgivelsene rundt. Denne type oppvarming er hyppig brukt i industrien for oppvarming av haller, samt i utelivsbransjen for oppvarming av uteområder.

LPG Tanker

Propantanker krever ettersyn og kontroll som alt annet utstyr.Punkter som er viktig å sjekke er blant annet:

  • Lekkasje
  • Korrosjonsbeskyttelse
  • Sikkerhetsventiler
  • Manometer

Vi tilbyr både vanlig ettersyn og resertifisering av LPG tanker.